Att mötas på Wisby Strand - Wisby Strand - Congress & Event

Att mötas på Wisby Strand

En mötesplats med tradition
Redan på medeltiden var Gotland en viktig mötesplats. Här har sedan urminnes tider många avgörande beslut fattats. Sedan april 2007 har vi stärkt mötestraditionen ytterligare genom invigningen av Wisby Strand Congress & Event - Sveriges vackraste mötesplats!

Erfaret team
Wisby Strands team består av mycket erfarna personer. Tillsammans med dig vill vi ge dina mötesdeltagare de bästa förutsättningarna för ett bra möte och det bästa av Gotland.

Lokaler med det lilla extra
Att erbjuda funktionella och ändamålsenliga lokaler för möten ser vi som en självklarhet. Men väljer du att förlägga ditt möte hos oss på Wisby Strand vill vi att de ska ge någonting mer.

Våra vackra lokaler och vårt läge med havet, Almedalen och världsarvsstaden Visby som närmaste grannar ger det där lilla extra, det som inspirerar och skapar nya förutsättningar för lyckade möten.

Mjuka värden
I vår mötesarena är de mjuka värdena viktiga, hela vår verksamhet handlar om möten mellan människor. Vår personal skulle inte arbeta hos oss om de inte vore för kontakten med andra människor. Vi hoppas och tror att du känner detta när du kliver in hos oss.
Skicka en kommentar om innehållet på sidan
Här kan du skicka in synpunkter på innehållet på den aktuella webbsidan. Din kommentar kommer inte att publiceras, utan skickas till personen som ansvarar för sidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange ett meddelande!

Ange en riktig e-postadress!

Filen var för stor! Välj en mindre.

Ange vad är det för veckodag idag!

Tipsa en vän
Här kan du tipsa en vän om den aktuella webbsidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange din väns namn!

Ange din väns e-postadress!

Ange ditt namn!

Ange din e-postadress!

Ange vad är det för veckodag idag!

Uppdaterad: 2012-03-27   Ansvarig: Helena Eriksson
NT Management AB | Strandv 4 | SE-621 55 Visby, Sweden | Ph: +46 498 651100 | Fax: +46 498 651110 | E-mail: