Lyxjazz med Aubrey Logan & Band

Gotland Big Band

Los Angeles-baserade Aubrey Logan är en sprakande supernova på den internationella jazz-stjärnhimlen. Hon har vunnit Montreux Jazz Festival Competition 2009, studerat på Berklee College of Music och kallats ”too jazzy” av Simon Cowell i tv-programmet American Idol, vilket en prisbelönt jazzmusiker naturligtvis tar som en komplimang!

Logan inte bara sjunger utan spelar också trombon på ett högst personligt sätt och alltid med glimten i ögat. Aubrey Logan går sin egen väg och har hittat sin egen lyxiga ”sweet spot” i gränslandet mellan jazz, soul, swing och pop. I våras släppte hon en ny platta, ”Your mom’s favorite songs” – ett knippe uppfräschade klassiker med personlig touch och lekfullhet.

Förutom att spela med Gotland Big Band, öns eget storband, får vi här höra henne med sin egen trio bestående av: Dave Johnstone (trummor), Nic Petrillo (piano) och Tabari Lake (bas). Gruppen är ute på en längre Europaturné men gör en avstickare med ett unikt stopp här i Visby vilket vi på GotlandsMusiken är väldigt tacksamma för.

Medverkande Stora konsertserien 3:
Aubrey Logan sång och trombon
Dave Johnstone trummor
Nic Petrillo piano
Tabari Lake bas
samt Gotland Big Band

  • 15 februari 2020
  • Spelning kl. 15.30
  • Insläpp & Kafé kl.14.30
  • Stora Scenen, Wisby Strand
  • Pris 350:- + serviceavgift

Välj ett annat evenemang