Almedalsveckan

Vi kan erbjuda dig och ditt företag förstklassiga lokaler, service och möjligheter mitt i pulsen – på klassisk mark under Almedalsveckan. Redan 1968, när Olof Palme inte längre orkade åka till Stockholm för att hålla sitt sommartal, har Almedalen i Visby varit den stora mötesplatsen för politiken och makthavarna.

Hjärtat av Almedalen
2007 byggdes Wisby Strand Congress & Event i hjärtat av Almedalen, med havet som närmaste granne. Genom åren har vi likt politikerveckan utvecklats – till att idag vara Almedalsveckans naturliga mötesplats för såväl de stora företagen som organisationerna och förbunden.

Som värd för vår egna VIP Invigning av Almedalsveckan och det numera klassiska inslaget – DJ-Battle – vet vi av erfarenhet att de flesta av veckans drygt 40.000 besökare vistas eller åtminstone passerar här under veckan.

Vi tror att kombinationen av vår proffsiga personal – som arbetar med möten 365 dagar om året, läget mitt i Almedalen, havsutsikten och vårt förstklassiga kök – gör att Wisby Strand är den självklara platsen för er som vill få ut så mycket som möjligt av ert seminarium, mingel eller möte under Almedalsveckan.

Vi ser fram emot att få ha er här!

Mötesplatser/lokaler

Vi kan erbjuda lokaler inne på Wisby Strand. Dessa hyr vi ut i tvåtimmarspass. I alla lokaler ingår grundteknik och tekniker. På Wisby Strands mark har vi även möjlighet att erbjuda lösningar för dig som vill ha en mer framträdande plats under hela Almedalsveckan.

Mingel

Med många års erfarenhet av att ordna fester, mingel & sammankomster kan vi erbjuda er förstklassigt bemötande och service. Allt från mindre mingel i direkt anslutning till ert seminarie eller stora mingel för era kunder & gäster.

Faktablad och priser Almedalsveckan

Bokningsförfrågan

Vänligen kontakta oss via formuläret här nedanför eller direkt till Carolina Hällbom Kästner, carolina@wisbystrand.se, 072-552 04 05

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.