Paketresa

Genom ett nära samarbete och starkt lokalt nätverk kan vi genom våra partners erbjuda det där lilla extra som krävs för att sätta guldkant på just ert möte. Våra samarbetspartners är proffs på aktiviteter, boende och resor och tillsammans kan vi skapa en oförglömlig upplevelse!

Varför inte prova på en cykeltur på Storsudret, smaka på Gotlandsdricku i en urgutes garage, uppleva gutnisk femkamp i en av Visbys fina ruiner eller gå på pubrunda med oborstade lokalguider?

Visby & Gotland förknippas kanske med sommar men alla vi här på ön anser att Gotland har massor att erbjuda året om. En vandring i ett snöklätt Visby eller en cykeltur bland höstlöv eller en tipsrunda och picknick bland alla vackra blåsippor är några favoriter!
Utöver fantastiska miljöer och aktiviteter hjälper vi er även gärna med att boka boende & resa, allt utifrån era förutsättningar.

resa_dg-1440x630

832 419

Besökare

1920

Konferenser

185

Konserter

2234

Evenemang

testimonial-1
En otrolig bra anläggning för kongress och konferens. Vi hade ett skräddarsytt samarbete med möten, mingel, aktiviter, mat och fest. Wisby Strand löste allt smidigt och enkelt.
Johan Larsson
Försäljningschef och konferensbokareMånga bra arrangemang. Konserter med lokala och kända artister. Bidrar med stort kulturutbud. Stora mässor och fester av olika slag anordnas. Belägen strandnära. Granne med innestället "Kallis". Kan skåda solnedgången vid horisonten.

Monica Eklund

 Mycket bra konferensanläggning med stort utbud av underhållning och fest!

Barbro Hejdenberg RonstenKonferenscenter med perfekt läge vid havet och Almedalen i Visby. Många typer av möteslokaler och mingelytor..

Josef SvennigssonJättebra ställe för konferens. Klarar av ganska stora arrangemang, man har flera typer av lokaler. Maten var bra, lokalerna fantastiska.

Love Josefsson

 

Boka konferens

Konferens året runt

Nordens mest inspirerande mötesplats.

En del av MRF Gruppen

Bli uppringd

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Obligatoriskt