Almedalsveckan

Vi kan erbjuda dig och ditt företag förstklassiga lokaler, service och möjligheter mitt i pulsen – på klassisk mark under Almedalsveckan. Redan 1968, när Olof Palme inte längre orkade åka till Stockholm för att hålla sitt sommartal, har Almedalen i Visby varit den stora mötesplatsen för politiken och makthavarna.

Hjärtat av Almedalen

2007 byggdes Wisby Strand Congress & Event i hjärtat av Almedalen, med havet som närmaste granne. Genom åren har vi likt politikerveckan utvecklats – till att idag vara Almedalsveckans naturliga mötesplats för såväl de stora företagen som organisationerna och förbunden.

Som värd för Almedalsveckans Invigning och det numera klassiska inslaget – DJ-Battle – vet vi av erfarenhet att de flesta av veckans drygt 40.000 besökare vistas eller åtminstone passerar här under veckan.

Vi tror att kombinationen av vår proffsiga personal – som arbetar med möten 365 dagar om året, läget mitt i Almedalen, havsutsikten och vårt förstklassiga kök – gör att Wisby Strand är den självklara platsen för er som vill få ut så mycket som möjligt av ert seminarium, mingel eller möte under Almedalsveckan.

Vi ser fram emot att få ha er här!

Mötesplatser/lokaler

Vi kan erbjuda lokaler inne på Wisby Strand. Dessa hyr vi ut i tvåtimmarspass. I alla lokaler ingår grundteknik och tekniker. På Wisby Strands mark har vi även möjlighet att erbjuda lösningar för dig som vill ha en mer framträdande plats under hela Almedalsveckan.

 

Mingel

Med många års erfarenhet av att ordna fester, mingel & sammankomster kan vi erbjuda er förstklassigt bemötande och service. Allt från mindre mingel i direkt anslutning till ert seminarium eller stora mingel för era kunder & gäster.

Faktablad och priser Almedalsveckan 2024

Ladda ner här
WS Almedalsveckan 2024

Boka konferensMånga bra arrangemang. Konserter med lokala och kända artister. Bidrar med stort kulturutbud. Stora mässor och fester av olika slag anordnas. Belägen strandnära. Granne med innestället "Kallis". Kan skåda solnedgången vid horisonten.

Monica Eklund

 Mycket bra konferensanläggning med stort utbud av underhållning och fest!

Barbro Hejdenberg RonstenKonferenscenter med perfekt läge vid havet och Almedalen i Visby. Många typer av möteslokaler och mingelytor..

Josef SvennigssonJättebra ställe för konferens. Klarar av ganska stora arrangemang, man har flera typer av lokaler. Maten var bra, lokalerna fantastiska.

Love Josefsson

 

Boka konferens

Konferens året runt

Nordens mest inspirerande mötesplats.

En del av MRF Gruppen

Bli uppringd

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Obligatoriskt