Wisby Strand

Konferenslokaler

Visst är det sant att Wisby Strand ligger vackert intill havet. Visst är utsikten hänförande och eftermiddagssolen förförande. Och visst är Ringmuren och Almedalsparken nära.

För att skapa ett bra möte krävs mer än vackra miljöer. Lokaler måsta vara rationella och fungera flexibelt. Tekniken och personalen måste fungera smärtfritt och självklart. Det är basförutsättningar för ditt möte.

Vi erbjuder dig en kongresshall med stor scen, modern teknik och med plats för 1000 personer. Samtidigt erbjuder vi dig 7 andra lokaler i olika storlekar. Alla utrustade enligt moderna krav på möteslokaler. Dessutom med utmärkt akustik, ventilation och teknisk utrustning.

Utöver detta erbjuder vi drygt 1 200 kvm utställningsyta i direkt anslutning till lokalerna. Det ger dig som arrangör många ytterligare möjligheter. 

Wisby Strand förenar estetik, funktionalitet och teknik. Hos oss får du det du behöver, i en bedövande naturinramning.

Se respektive lokals sida för mer information om dem.
Besök oss gärna så kan du se själv!

Byggnad, almedalsveckan

Boka konferens

832 419

Besökare

1920

Konferenser

185

Konserter

2234

Evenemang

aprrzfxuwblx158htqdn
Vi hade ett bra samarbete med personlig touch när vi bokade och arrangerade vår konferens på Wisby Strand. Teamet var lyhörda efter våra önskemål och skräddarsydda våra 2 dagar i huset på ett exemplariskt sätt. Extra plus för maten!
Micke Trygg
Marknadschef och konferensbokareMånga bra arrangemang. Konserter med lokala och kända artister. Bidrar med stort kulturutbud. Stora mässor och fester av olika slag anordnas. Belägen strandnära. Granne med innestället "Kallis". Kan skåda solnedgången vid horisonten.

Monica Eklund

 Mycket bra konferensanläggning med stort utbud av underhållning och fest!

Barbro Hejdenberg RonstenKonferenscenter med perfekt läge vid havet och Almedalen i Visby. Många typer av möteslokaler och mingelytor..

Josef SvennigssonJättebra ställe för konferens. Klarar av ganska stora arrangemang, man har flera typer av lokaler. Maten var bra, lokalerna fantastiska.

Love Josefsson

 

Boka konferens

Konferens året runt

Nordens mest inspirerande mötesplats.

En del av MRF Gruppen

Bli uppringd

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Obligatoriskt