Restaurang

Vårt kök har höga ambitioner. Kulinarisk nyfikenhet kombineras med gediget matkunnande och lokala råvaror av högsta kvalitet; vällagat, välsmakande och spännande.

Här serveras den lilla krogens mat i det stora formatet

Vi serverar allt från frukost och konferenslunch till galamiddagar, bufféer och andra specialbeställningar. Där det närodlade och lokalproducerade som gotländska primörer allt som oftast står i centrum.

Menyförslag skickar vi gärna vid förfrågan. Vår restaurang kan smidigt anpassas efter dina önskemål.

Förfrågningar och bokningar

Kontakta oss via mail på info@wisbystrand.se för förfrågningar och bokningar kring mat & dryck för ert evenemang.

Sommarrestauranger

Under sommaren öppnar vi våra sommarrestauranger: Strands Veranda, Kallis och Strands Taverna.
Läs mer om respektive restaurang här nedanför.

832 419

Besökare

1920

Konferenser

185

Konserter

2234

Evenemang

Strands Veranda Visby

Vår egen sommarpärla som håller öppet hela sommaren. Njut av en härlig drink i solnedgången eller ta del av vår förstklassig a´la carte meny med de senaste mat-trenderna. En omissbar oas precis vid havet. Här kan du få en matupplevelse och samtidigt dansa på borden i vårt unika ”Dinnerclub”-koncept. Välkomna att njuta av den Gotländska sommaren på bästa sätt.

Almedalens största publika arena med plats för 2800 pers. Här serveras luncher alla dagar från 11.30-18.00 med 300 sittplatser, ingen förbokning, först till kvarn. Kallis är även kvällarnas största aktör med toppevenemang varje kväll med fri entré.
Framröstad till Europas bästa Beachclub – kom och se varför!Många bra arrangemang. Konserter med lokala och kända artister. Bidrar med stort kulturutbud. Stora mässor och fester av olika slag anordnas. Belägen strandnära. Granne med innestället "Kallis". Kan skåda solnedgången vid horisonten.

Monica Eklund

 Mycket bra konferensanläggning med stort utbud av underhållning och fest!

Barbro Hejdenberg RonstenKonferenscenter med perfekt läge vid havet och Almedalen i Visby. Många typer av möteslokaler och mingelytor..

Josef SvennigssonJättebra ställe för konferens. Klarar av ganska stora arrangemang, man har flera typer av lokaler. Maten var bra, lokalerna fantastiska.

Love Josefsson

 

Boka konferens

Konferens året runt

Nordens mest inspirerande mötesplats.

En del av MRF Gruppen

Bli uppringd

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Obligatoriskt