För besökare

Skapa minnesvärda upplevelser

Wisby Strand erbjuder en unik och modern miljö för olika typer av event, nöjen, utställningar och andra stora sammankomster.

Gällande Väskor på Wisby Strand

Den 1 november fattade Polismyndigheten beslut om att införa ett totalt väskförbud vid större evenemang i Sverige.
Vi på Wisby Strand vill förtydliga att detta förbud generellt inte berör oss. Vi uppmanar dock ändå våra gäster att i möjligaste mån undvika att ta med sig väskor. Vi ber också våra gäster vara medvetna om att säkerhetspersonal på plats kan komma att söka igenom väskor för allas säkerhet.

Tack för er förståelse.

Vi ser fram emot att få välkomna er till en fantastisk upplevelse på Wisby Strand!

Festlokaler

Vi har flera olika lokaler för evenemang, som rymmer allt från små grupper till stora församlingar på över 1000 personer. De olika rummen är utrustade med den senaste tekniken och erbjuder en professionell och bekväm miljö.

Paketresa

En paketresa med Wisby Strand Kongress & Event är en perfekt kombination av avkoppling och upplevelser på vackra Gotland. Belägen precis vid havet och med närhet till Gamla stan i Visby.

Restaurang

En upplevelse för alla sinnen. Här serveras en variation av maträtter, med fokus på lokala råvaror och specialiteter. Restaurangen har en elegant inredning med vackra utsikter över havet och hamnen i Visby.Många bra arrangemang. Konserter med lokala och kända artister. Bidrar med stort kulturutbud. Stora mässor och fester av olika slag anordnas. Belägen strandnära. Granne med innestället "Kallis". Kan skåda solnedgången vid horisonten.

Monica Eklund

 Mycket bra konferensanläggning med stort utbud av underhållning och fest!

Barbro Hejdenberg RonstenKonferenscenter med perfekt läge vid havet och Almedalen i Visby. Många typer av möteslokaler och mingelytor..

Josef SvennigssonJättebra ställe för konferens. Klarar av ganska stora arrangemang, man har flera typer av lokaler. Maten var bra, lokalerna fantastiska.

Love Josefsson

 

Boka konferens

Konferens året runt

Nordens mest inspirerande mötesplats.

En del av MRF Gruppen

Bli uppringd

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Obligatoriskt