Wisby Strand

Om oss

Wisby Strand är en kongressanläggning utöver det vanliga. För vilken annan kongressanläggning i Norden ligger granne med havet och har ett unikt världsarv med ringmur och kullerstensgränder bakom ryggen?

Wisby Strand Kongress & Event

Wisby Strand erbjuder inspirerande lokaler för upp till 1000 personer – där kvalitén på service, bemötande och lokalproducerad mat är vårt signum. Kort sagt den perfekta platsen för ett inspirerande möte. Vi älskar att tillsammans med våra kunder ta fram annorlunda och framgångsrika koncept på möten.

Ingenting är för litet och ingenting är för svårt

Det fick vi kvitto på under TUR-mässan 2010 – då Wisby Strand blev utsedd till Nordens mest inspirerande mötesplats.

Om vi fick utmärkelsen tack vare vår kilometerlånga utsikt från våra tre restauranger, vårt unika Kallbadhus placerat mitt på stranden, vårt förstklassiga kök med gotländska primörer eller vår fantastiska personal – vet vi inte. Men vi vet att vi tillsammans med Er kan ta fram ett oslagbart möteskoncept och att solnedgången alltid ingår i priset.

832 419

Besökare

1920

Konferenser

185

Konserter

2234

Evenemang

IMG_4720 (1)

Carolina Hällbom Kästner

Carolina Hällbom Kästner
medarbetare-4

Thomas Nässén

Thomas Nässén
medarbetare-3
medarbetare-3

Agnes Gustafsson

Agnes GustafssonMånga bra arrangemang. Konserter med lokala och kända artister. Bidrar med stort kulturutbud. Stora mässor och fester av olika slag anordnas. Belägen strandnära. Granne med innestället "Kallis". Kan skåda solnedgången vid horisonten.

Monica Eklund

 Mycket bra konferensanläggning med stort utbud av underhållning och fest!

Barbro Hejdenberg RonstenKonferenscenter med perfekt läge vid havet och Almedalen i Visby. Många typer av möteslokaler och mingelytor..

Josef SvennigssonJättebra ställe för konferens. Klarar av ganska stora arrangemang, man har flera typer av lokaler. Maten var bra, lokalerna fantastiska.

Love Josefsson

 

Boka konferens

Konferens året runt

Nordens mest inspirerande mötesplats.

En del av MRF Gruppen

Bli uppringd

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Obligatoriskt