Möten på Wisby Strand

Redan på medeltiden var Gotland en viktig mötesplats. Här har sedan urminnes tider många avgörande beslut fattats. Sedan 2007 har vi stärkt mötestraditionen ytterligare genom invigningen av Wisby Strand Congress & Event – Sverige och Nordens vackraste och mest inspirerande mötesplats. Allt kreativt händer på Wisby Strand!

Erfaret team

Wisby Strands team består av mycket erfarna personer. Vår personal sätter alltid dina och dina gästers välmående i första hand och hos oss finns inga problem, bara lösningar! Tillsammans med dig vill vi ge dina mötesdeltagare de bästa förutsättningarna för ett bra möte och det bästa av Gotland.

Möteslokaler med det lilla extra

Att erbjuda funktionella och ändamålsenliga lokaler för möten ser vi som en självklarhet. Men väljer du att förlägga ditt möte hos oss på Wisby Strand vill vi att de ska ge någonting mer. Våra vackra lokaler och vårt läge med havet, Almedalen och världsarvsstaden Visby som närmaste grannar ger det där lilla extra, det som inspirerar och skapar nya förutsättningar för lyckade möten.

Mjuka värden

I vår mötesarena är de mjuka värdena viktiga, hela vår verksamhet handlar om möten mellan människor. Vår personal skulle inte arbeta hos oss om de inte vore för kontakten med andra människor. Ni kommer hit som vår kund men lämnar som vår vän. Vi hoppas och tror att du känner detta när du kliver in hos oss.Många bra arrangemang. Konserter med lokala och kända artister. Bidrar med stort kulturutbud. Stora mässor och fester av olika slag anordnas. Belägen strandnära. Granne med innestället "Kallis". Kan skåda solnedgången vid horisonten.

Monica Eklund

 Mycket bra konferensanläggning med stort utbud av underhållning och fest!

Barbro Hejdenberg RonstenKonferenscenter med perfekt läge vid havet och Almedalen i Visby. Många typer av möteslokaler och mingelytor..

Josef SvennigssonJättebra ställe för konferens. Klarar av ganska stora arrangemang, man har flera typer av lokaler. Maten var bra, lokalerna fantastiska.

Love Josefsson

 

Boka konferens

Konferens året runt

Nordens mest inspirerande mötesplats.

En del av MRF Gruppen

Bli uppringd

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Obligatoriskt