Festlokaler Gotland

Festlokaler

Med havet och solnedgången som jalusi erbjuder vi Visbys bästa utsikt.

Vi erbjuder dig en kongresshall med stor scen, modern teknik och med plats för 1000 personer. Samtidigt erbjuder vi dig 7 andra lokaler i olika storlekar. Alla utrustade enligt moderna krav på möteslokaler. Dessutom med utmärkt akustik, ventilation och teknisk utrustning.

Utöver detta erbjuder vi drygt 1 200 kvm utställningsyta i direkt anslutning till lokalerna. Det ger dig som arrangör många ytterligare möjligheter. 

Wisby Strand förenar estetik, funktionalitet och teknik. Hos oss får du det du behöver, i en bedövande naturinramning.

Detaljinformation om lokalerna finner du här nedanför.

Besök oss gärna så kan du se själv!

Wisby – Kongresshallen

Kongresshallen har plats för 1009 personer, varav 14 platser för rullstolsburna. Lokalen kan också delas i tre separata lokaler (567 + 105 + 105 personer i gradängsittning). Längst fram finns en stor, modern scen för allt du kan vilja göra.

Vall/Viklau

Dessa två lokaler är utrustade med utskjutbar gradäng vilket gör lokalerna flexibla och anpassningsbara för just era behov. Lokalerna tar som max 105 personer/lokal i gradängsittning, är utrustade med ljudanläggning, 1st mikrofon, projektor och duk.

Lojsta/Linde/Levide

Våra 3 mest populära grupprum ligger på nedre plan i anslutning till entrén. Lokalerna är ljusa med stora fönster mot havet. Lokalerna är mycket flexibla med skjutbara väggar. Detta gör att de kan delas in som tre separata lokaler, två separata lokaler eller som en stor lokal.

Lye/Lounge

Dessa två lokaler ligger på nedre plan med stora härliga fönster. Lokalerna är flexibla med skjutbara väggar och kan användas för sig, tillsammans eller integreras i vår utställning. Som max tar lokalerna 70p i biosittning och är utrustade med projektor & duk.

Ala/Greenroom

En öppen och ljus lokal med kapacitet för 66 personer i biosittning. Utrustad med projektor och duk. I anslutning till lokalen kan man addera fem små grupprum för max 4 personer per rum.Många bra arrangemang. Konserter med lokala och kända artister. Bidrar med stort kulturutbud. Stora mässor och fester av olika slag anordnas. Belägen strandnära. Granne med innestället "Kallis". Kan skåda solnedgången vid horisonten.

Monica Eklund

 Mycket bra konferensanläggning med stort utbud av underhållning och fest!

Barbro Hejdenberg RonstenKonferenscenter med perfekt läge vid havet och Almedalen i Visby. Många typer av möteslokaler och mingelytor..

Josef SvennigssonJättebra ställe för konferens. Klarar av ganska stora arrangemang, man har flera typer av lokaler. Maten var bra, lokalerna fantastiska.

Love Josefsson

 

Boka konferens

Konferens året runt

Nordens mest inspirerande mötesplats.

En del av MRF Gruppen

Bli uppringd

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Obligatoriskt