Flashback Forever Showen

1080x1350

Podcasten “Flashback Forever” har på kort tid blivit en av Sveriges mest populära poddar. Nu har det återigen blivit dags för Emma Knyckare, Ina Lundström och ”Scroll-Mia” att lyfta sina jeansprydda rumpor ur de bekväma fåtöljerna och ge sig ut på vägarna för att kulturberika Sverige med sin show “Flashback Forever – Showen”. Kritikerna har överöst den med beröm och enligt DN är Flashback Forever – Showen en “imponerande sammanhållen föreställning”. Aftonbladet har gett den fyra i betyg och konstaterat att “skratten är ständiga och sträcker sig till alla ändar av lokalen”. Den 22 april kommer äntligen showen till Wisby Strand!

Varje vecka dissekerar Emma, Ina och Scroll-Mia på ett varmt och humoristiskt sätt, trådar från internetforumet Flashback. I deras show ”Flashback Forever – Showen” blir det en djupdykning i det allra roligaste från forumet, men även favoriter från podden och lite sång, dans och glitter.

– Det kommer bli en jävla folklig och festlig skojfest. Men en livepodd känns ju så 2019? Så det får bli en show istället! säger Emma Knyckare.

– I podden pratar vi varje vecka om en tråd eller användare var från forumet. I showen kommer vi göra en djupdykning i det allra roligaste med Flashback. Dessutom i en helt annan form. Jag och Emma är vana att improvisera och spinna loss, medan Mia får stå med en flanellograf och känna sig trygg. Den stora tjusningen är att vi kan använda oss av fler uttryck med showen än att snickesnacka. Vi behöver även kamma oss, det är en stor skillnad, berättar Ina Lundström.

“Flashback Forever” har blivit en av Sveriges största poddar och har tilldelats utmärkelser som ”Årets podd” och ”Årets humorpodd” av Guldpodden 2020 samt “Årets humorpodd” av Det svenska humorpriset 2021. Även i år är trion nominerad till “Årets humorpodd” på Det svenska humorpriset, men också i kategorin “Årets scenshow” för Flashback Forever – Showen. Emma, Ina och Scroll-Mia ser nu fram emot att äntligen få möta sin publik igen. Under våren 2022 spelade de showen över 40 gånger i 17 olika städer och nu rullar de vidare. Utöver en fullspäckad höstturné så förlängs våren 2023 med tio nya speldatum.

Om Emma Knyckare, Ina Lundström och Scroll-Mia:
Emma Knyckare är för många framförallt känd som komiker och programledare, men hon är även verksam som konferencier, galavärd och skribent. Hon är en känd röst i radio och har bland annat lett ”Morgonpasset i P3”, ”Tankesmedjan i P3”, “Knyckare i P3”. Ina Lundström är komiker, programledare och journalist. Hon vann priset för Årets Nykomling på Svenska standupgalan 2020 och har bland annat medverkat i “Släng dig i brunnen” och “Stand up Sketch show” på SVT. Scroll-Mia som inte vill avslöja sitt efternamn, arbetar som programmerare. Sedan 2020 driver hon succépodden “Flashback Forever” tillsammans med Ina Lundström och Emma Knyckare. 2022 och 2023 åker trion på Sverigeturné med “Flashback Forever – Showen”.

Presenteras av : Kahlo

När och pris

Datum: 22 april 2023
Tid: 19.00
Längd: 90 min, ingen paus
Pris: 475 kr (varav 25 kr i service avgift)

EventMånga bra arrangemang. Konserter med lokala och kända artister. Bidrar med stort kulturutbud. Stora mässor och fester av olika slag anordnas. Belägen strandnära. Granne med innestället "Kallis". Kan skåda solnedgången vid horisonten.

Monica Eklund

 Mycket bra konferensanläggning med stort utbud av underhållning och fest!

Barbro Hejdenberg RonstenKonferenscenter med perfekt läge vid havet och Almedalen i Visby. Många typer av möteslokaler och mingelytor..

Josef SvennigssonJättebra ställe för konferens. Klarar av ganska stora arrangemang, man har flera typer av lokaler. Maten var bra, lokalerna fantastiska.

Love Josefsson

 

Boka konferens

Konferens året runt

Nordens mest inspirerande mötesplats.

En del av MRF Gruppen

Bli uppringd

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Obligatoriskt