Ola Onabulé & Gotland Big Band

event-large-1

Ola Onabulé är en brittisk-nigeriansk sångare och låtskrivare med en karismatisk framtoning som för tankarna åt Al Jarreau-hållet.

Jazz, soul, pop eller funk? Genrerna spelar ingen roll. Hans varma barytonstämma som spänner över tre och en halv oktav, rör sig virtuost obehindrat i vilken stil han än sjunger och lämnar ingen oberörd. Onabulés nionde och senaste studioalbum Point Less, som kom ut 2019, räknades som ett av de bästa det året enligt flera internationella musikkritiker.

Ola har under sin snart trettioåriga artistkarriär sjungit på jazzfestivaler över hela världen och verkar trivas särdeles väl i storbandsmiljön, vilket har resulterat i ett antal inspelningar och TV-shower med många av Europas finaste storband, de tyska radio/tv-banden och Danmarks Radios Big Band inräknade.

Vi är otroligt glada att här på lilla Gotland kunna bjuda på en unik Sverigekonsert med en artist i världsklass tillsammans med Gotland Big Band!

När och pris

Datum: 18 mars 2023
Tid: 15.00
Pris: 380 krMånga bra arrangemang. Konserter med lokala och kända artister. Bidrar med stort kulturutbud. Stora mässor och fester av olika slag anordnas. Belägen strandnära. Granne med innestället "Kallis". Kan skåda solnedgången vid horisonten.

Monica Eklund

 Mycket bra konferensanläggning med stort utbud av underhållning och fest!

Barbro Hejdenberg RonstenKonferenscenter med perfekt läge vid havet och Almedalen i Visby. Många typer av möteslokaler och mingelytor..

Josef SvennigssonJättebra ställe för konferens. Klarar av ganska stora arrangemang, man har flera typer av lokaler. Maten var bra, lokalerna fantastiska.

Love Josefsson

 

Boka konferens

Konferens året runt

Nordens mest inspirerande mötesplats.

En del av MRF Gruppen

Bli uppringd

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Obligatoriskt