Opera Encore

opra encore

Denna eftermiddag gläntar vi på operavärldens fantasivärld. Vi bjuds på historier som med all säkerhet handlar om storslagen kärlek, passion, intriger och död.

Solisterna Hanna Husáhr och Olle Persson ger oss de där klassiska arierna som vi alla känner till och njuter av att lyssna till.

Hanna Husáhr är en flitigt anlitad konsertsångerska med en bred konsertrepertoar som sträcker sig från tidig barock till nyskriven musik. Med en hängivenhet för detaljrikedom och musikalisk precision, har Hanna gjort sig till en högt önskad gästartist hos våra stora orkestrar på de Nordiska operascenerna.

Olle Persson är ledamot i Kungliga Akademiska Akademien och har under sin karriär mottagit ett flertal fina utmärkelser. Olle tillhör sedan många år de mest efterfrågade och engagerade svenska sångsolisterna i sin genre. Med en ovanligt bred repertoar har han framträtt på de flesta betydande scener i Norden. Därtill har han ofta engagerats för uruppföranden och nyare repertoar.

Vi har även glädjen att åter få välkomna Bo Wannefors som dirigent. Han är en kär vän till GotlandsMusiken och har återkommit under våren med fler liknande operakonserter.

Ordet för eftermiddagen är … vackert!

När och pris

Datum: 13 februari 2022
Tid: 15.00
Pris: 380 kr

EventMånga bra arrangemang. Konserter med lokala och kända artister. Bidrar med stort kulturutbud. Stora mässor och fester av olika slag anordnas. Belägen strandnära. Granne med innestället "Kallis". Kan skåda solnedgången vid horisonten.

Monica Eklund

 Mycket bra konferensanläggning med stort utbud av underhållning och fest!

Barbro Hejdenberg RonstenKonferenscenter med perfekt läge vid havet och Almedalen i Visby. Många typer av möteslokaler och mingelytor..

Josef SvennigssonJättebra ställe för konferens. Klarar av ganska stora arrangemang, man har flera typer av lokaler. Maten var bra, lokalerna fantastiska.

Love Josefsson

 

Boka konferens

Konferens året runt

Nordens mest inspirerande mötesplats.

En del av MRF Gruppen

Bli uppringd

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Obligatoriskt