Primörtider

PRIMÖRTIDER_1920x1080

Den 25e & 26e maj är det premiär för PRIMÖRTIDER på Gotland! En folkfest späckad med det bästa vår sköna ö har att erbjuda i primörtider.

Inne på Wisby Strand är huset fyllt till bredden med aktiviteter. Vi har samlat 3 mässor samtidigt, Gårdsmässa, Vin & Dryckesmässa samt Skinnmässa. Gårdsmässan fylls med gotländska råvaror presenterade av producenterna själva, de vackraste lockarna på lammskinnen ska koras och försommarens drycker avnjutes och provas på dryckesmässan.

Ett spännande och inspirerande scenprogram utlovas där vi får ta del av tips och tricks att kunna förädla de fantastiska råvarorna under mantrat från jord till bord.

Under mässan kommer vår food-court erbjuda både lättare plockmat och matigare rätter allt går att avnjuta med härliga drycker från vår bar.

Lördagskvällen avrundas med mingel & efterfest in på småtimmarna.

Tider:

Lördag 25e

  • Gårds- & skinnmässa 11:00 – 17:00
  • Vin- & dryckesmässa 15:00 – 20:00
  • Mingel & efterfest från 20:00

Söndag 26e

  • Gårds- & skinmässa 11:00 – 15:00

Varm välkomna till en folkfest i vårens tecken på Wisby Strand!

När och pris

Namn: Primörtider

Datum: 25-26e maj 2024

Plats: Wisby Strand

Pris: 50kr inkl avgifter (gäller valfri dag) Fri entré för barn under 12år

EventMånga bra arrangemang. Konserter med lokala och kända artister. Bidrar med stort kulturutbud. Stora mässor och fester av olika slag anordnas. Belägen strandnära. Granne med innestället "Kallis". Kan skåda solnedgången vid horisonten.

Monica Eklund

 Mycket bra konferensanläggning med stort utbud av underhållning och fest!

Barbro Hejdenberg RonstenKonferenscenter med perfekt läge vid havet och Almedalen i Visby. Många typer av möteslokaler och mingelytor..

Josef SvennigssonJättebra ställe för konferens. Klarar av ganska stora arrangemang, man har flera typer av lokaler. Maten var bra, lokalerna fantastiska.

Love Josefsson

 

Boka konferens

Konferens året runt

Nordens mest inspirerande mötesplats.

En del av MRF Gruppen

Bli uppringd

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Obligatoriskt