Visbybalen

visby-balen-cancergalan-roundtable

Round Table 80 Gotland har en fin tradition att på Trettodagsafton bjuda in till en helkväll i välgörenhetens tecken, nära 2 miljoner kronor har ”Balen” samlat in till olika välgörande ändamål

På samma tema har Stiftelsen Relight haft Cancergalan

NU lyfter vi arrangemanget några pinnhål och går samman till ett stort och fantastiskt event Där Visbybalens tradition med dresscode  ”Smoking”  finns kvar för att skapa den där härliga känslan av fest och glamour. Auktionerna med möjligheter för gästerna att bidra till välgörande ändamål är såklart en central del av kvällen.

Gästerna kan förvänta sig en helkväll med mycket kärlek,  3- rätters middag och underhållning från scenen
lotterier och auktioner skänkta av öns generösa företagare i olika nivåer är en självklarhet

När du som gäst lämnar kvällen så hoppas vi att du haft en fantastisk kväll tillsammans med underbara människor. Du skall unna dig lyxen att ha känslan i hjärtat att du gjort något fint och viktigt för de som Hamnat i en hemsk situation med sjukdomar och oro/ångest över hur livet skall gå vidare

Kvällens intäkter går till både RT80´s välgörenhet
(inte klart än vilket som blir årets projekt).
Stiftelsen Relight har ju med sitt mål & syfte att Hjälpa/Stötta Cancerdrabbade barnfamiljer på Gotland.

Målsättningen är att samla minst 200 betalande gäster och sätta ett nytt prydligt rekord i insamlade pengar (minst 250ksek)

Generösa företagare runt om på Gotland skänker olika föremål som auktioneras ut under kvällen.

Priset för denna kväll (995kr/p) inkluderar både välkomstbubbel, en 3-rätters middag med dryck till både förrätt och varmrätt. samt kaffe/the till desserten.

Underhållning  såväl live som senare, dansgolv med DJ. och möjligheten att bidra genom att bjuda generöst på våra auktioner och köpa lotter som erbjuds.

När och pris

Datum: 5 Januari 2024
Tid: 18.30

EventMånga bra arrangemang. Konserter med lokala och kända artister. Bidrar med stort kulturutbud. Stora mässor och fester av olika slag anordnas. Belägen strandnära. Granne med innestället "Kallis". Kan skåda solnedgången vid horisonten.

Monica Eklund

 Mycket bra konferensanläggning med stort utbud av underhållning och fest!

Barbro Hejdenberg RonstenKonferenscenter med perfekt läge vid havet och Almedalen i Visby. Många typer av möteslokaler och mingelytor..

Josef SvennigssonJättebra ställe för konferens. Klarar av ganska stora arrangemang, man har flera typer av lokaler. Maten var bra, lokalerna fantastiska.

Love Josefsson

 

Boka konferens

Konferens året runt

Nordens mest inspirerande mötesplats.

En del av MRF Gruppen

Bli uppringd

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Obligatoriskt