Mat & Dryck

Vårt kök har höga ambitioner. Kulinarisk nyfikenhet kombineras med gediget matkunnande och lokala råvaror av högsta kvalitet; vällagat, välsmakande och spännande.

Här serveras den lilla krogens mat i det stora formatet. Vi serverar allt från frukost och konferenslunch till galamiddagar, bufféer och andra specialbeställningar. Där det närodlade och lokalproducerade som gotländska primörer allt som oftast står i centrum.

Menyförslag skickar vi gärna vid förfrågan. Vår restaurang kan smidigt anpassas efter dina önskemål.

Förfrågningar och bokningar

Kontakta oss via mail på info@wisbystrand.se för förfrågningar och bokningar kring mat & dryck för ert evenemang.

Sommarrestauranger

Under sommaren öppnar vi våra sommarrestauranger: Strands Veranda, Kallis och Strands Taverna.
Läs mer om respektive restaurang här nedanför.

Vår egen sommarpärla som håller öppet hela sommaren. Njut av en härlig drink i solnedgången eller ta del av vår förstklassig a´la carte meny med de senaste mat-trenderna. En omissbar oas precis vid havet. Här kan du få en matupplevelse och samtidigt dansa på borden i vårt unika ”Dinnerclub”-koncept. Välkomna att njuta av den Gotländska sommaren på bästa sätt.

Almedalens största publika arena med plats för 2800 pers. Här serveras luncher alla dagar från 11.30-18.00 med 300 sittplatser, ingen förbokning, först till kvarn. Kallis är även kvällarnas största aktör med toppevenemang varje kväll med fri entré.
Framröstad till Europas bästa Beachclub – kom och se varför!