OPERA ENCORE!

Denna eftermiddag gläntar vi på operavärldens fantasivärld. Vi bjuds på historier som med all säkerhet handlar om storslagen kärlek, passion, intriger och död.

Solisterna Hanna Husáhr och Olle Persson ger oss de där klassiska arierna som vi alla känner till och njuter av att lyssna till.

Hanna Husáhr är en flitigt anlitad konsertsångerska med en bred konsertrepertoar som sträcker sig från tidig barock till nyskriven musik. Med en hängivenhet för detaljrikedom och musikalisk precision, har Hanna gjort sig till en högt önskad gästartist hos våra stora orkestrar på de Nordiska operascenerna.

Olle Persson är ledamot i Kungliga Akademiska Akademien och har under sin karriär mottagit ett flertal fina utmärkelser. Olle tillhör sedan många år de mest efterfrågade och engagerade svenska sångsolisterna i sin genre. Med en ovanligt bred repertoar har han framträtt på de flesta betydande scener i Norden. Därtill har han ofta engagerats för uruppföranden och nyare repertoar.

Vi har även glädjen att åter få välkomna Bo Wannefors som dirigent. Han är en kär vän till GotlandsMusiken och har återkommit under våren med fler liknande operakonserter.

Ordet för eftermiddagen är … vackert!

  • 13 februari 2022

    List Content goes here

  • 15.00
  • 380:-
Boka biljetter här

Välj ett annat evenemang