Mat & Dryck

Vårt kök har höga ambitioner. Kulinarisk nyfikenhet kombineras med gediget matkunnande och lokala råvaror av högsta kvalitet; vällagat, välsmakande och spännande.

Här serveras den lilla krogens mat i det stora formatet. Vi serverar allt från frukost och konferenslunch till galamiddagar, bufféer och andra specialbeställningar. Där det närodlade och lokalproducerade som gotländska primörer allt som oftast står i centrum.

Menyförslag skickar vi gärna vid förfrågan. Vår restaurang kan smidigt anpassas efter dina önskemål.

Förfrågningar och bokningar

Kontakta oss via mail på info@wisbystrand.se för förfrågningar och bokningar kring mat & dryck för ert evenemang.

Sommarrestauranger

Under sommaren öppnar vi våra sommarrestauranger: Strands Veranda, Kallis och Strands Taverna.
Läs mer om respektive restaurang här nedanför.

Vår egen sommarpärla som håller öppet hela sommaren. Njut av en härlig drink i solnedgången eller ta del av vår förstklassig a´la carte meny med de senaste mat-trenderna. En omissbar oas precis vid havet. Här kan du få en matupplevelse och samtidigt dansa på borden i vårt unika ”Dinnerclub”-koncept. Välkomna att njuta av den Gotländska sommaren på bästa sätt.

Almedalens största publika arena med plats för 2800 pers. Här serveras luncher alla dagar från 11.30-18.00 med 300 sittplatser, ingen förbokning, först till kvarn. Kallis är även kvällarnas största aktör med toppevenemang varje kväll med fri entré.
Framröstad till Europas bästa Beachclub – kom och se varför!

Catering i Nicolai Ruin

Kombinera er bokning av Wisby Strand med en middag utöver det vanliga. I Nicolai Ruin dukar vi upp till fest med oändliga möjligheter, helt anpassat efter era önskemål. Fine dining eller grillat lamm? Vita dukar eller långbord? Trerätters eller fördrink? Internationella artister eller lokala stjärnskott? Allt är möjligt och vi hjälper er att ta fram en oförglömlig upplevelse som med fördel avslutas med fackeltåg tillbaka till efterfesten på Wisby Strand.

Sankt Nicolai Ruin uppfördes i början av 1200-talet och har omsorgsfullt renoverats till en fantastisk arena för mat och kultur. Ruinen är vädersäkrad och förberedd med modern teknik. Tveka inte att höra av er så berättar vi mer.