Möten på Wisby Strand

En mötesplats med tradition

Redan på medeltiden var Gotland en viktig mötesplats. Här har sedan urminnes tider många avgörande beslut fattats. Sedan 2007 har vi stärkt mötestraditionen ytterligare genom invigningen av Wisby Strand Congress & Event – Sverige och Nordens vackraste och mest inspirerande mötesplats. Allt kreativt händer på Wisby Strand!

Erfaret team

Wisby Strands team består av mycket erfarna personer. Vår personal sätter alltid dina och dina gästers välmående i första hand och hos oss finns inga problem, bara lösningar! Tillsammans med dig vill vi ge dina mötesdeltagare de bästa förutsättningarna för ett bra möte och det bästa av Gotland.

Lokaler med det lilla extra

Att erbjuda funktionella och ändamålsenliga lokaler för möten ser vi som en självklarhet. Men väljer du att förlägga ditt möte hos oss på Wisby Strand vill vi att de ska ge någonting mer. Våra vackra lokaler och vårt läge med havet, Almedalen och världsarvsstaden Visby som närmaste grannar ger det där lilla extra, det som inspirerar och skapar nya förutsättningar för lyckade möten.

Mjuka värden

I vår mötesarena är de mjuka värdena viktiga, hela vår verksamhet handlar om möten mellan människor. Vår personal skulle inte arbeta hos oss om de inte vore för kontakten med andra människor. Ni kommer hit som vår kund men lämnar som vår vän. Vi hoppas och tror att du känner detta när du kliver in hos oss.