Trygga och säkra konferenser på Wisby Strand

Vi tar ansvar i vår mötesmiljö

Vi märker att många, precis som vi, saknat fysiska möten och kunna bolla ideer, planera samt brainstorma tillsammans istället för framför en skärm. Därför ser vi nu en ökning i förfrågningar hos oss för alla typer av möten ända från Styrelse på 10 deltagare till större upp till 300 deltagare. Vi vet att Wisby Strand med sina stora ytor och luftiga miljöer är till stor fördel för att skapa trygga och säkra upplevelser tillsammans.

Hur levererar vi ett säkert möte?

Vi har noga utarbetade rutiner för att genomföra arrangemang så att säkra avstånd kan hållas mellan deltagare och så att alla kan känna sig trygga.

Vi möblerar våra möteslokaler och matsalar luftigt, håller grupperna avskilda från varandra och säkerställer att ingen trängsel uppstår. Vi erbjuder rymliga lokaler samt har flera olika sällskapsytor att erbjuda så du inte ska behöva trängas med andra. Våra bufféer (fika, lunch, middag) är utbytta och vi serverar ert sällskap direkt vid bordet.

Vi alla ett stort ansvar för att minska smittspridning, så det känns viktigt att tillsammans med er få diskutera genomförandet. Alltifrån hur vi dukar, sköter eventuellt incheckning, vad vi kommunicerar i pauser. Vi har många bra idéer på hur vi gör det bra och tryggt.

Vad är en allmän sammankomst?

Folkhälsomyndigheten förbjuder allmänna sammankomster med fler än 50 personer. Gäller det oss som konferensanläggning? Nej, en konferens är inte per definition en ”allmän sammankomst”. Exempel på en allmän sammankomst är en konsert, en teaterföreställning eller en bio. Simhallar omfattas exempelvis inte och genomgående för en allmän sammankomst är just att allmänheten ska ha tillträde.

Vi på Wisby Strand vill att NI som besökare och gäster fortsatt skall känna er trygga i vår mötesmiljö.

Hör gärna av dig till din kontaktperson hos oss för mer info.